Trailers

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste trailer voor uw boot niet altijd gemakkelijk is. Daarom helpen wij u graag bij het zoeken naar de perfecte trailer. Als dealer van zowel Damco als Vanclaes hebben wij een groot en divers aanbod aan boottrailers.

Of u nu op zoek bent naar een trailer voor een kleine console boot of een grote sloep, wij hebben voor elke boot de geschikte trailer. Onze voorraad varieert van nieuwe trailers tot gebruikte trailers die nog in uitstekende staat verkeren.

In onze showroom kunt u ons assortiment trailers bekijken en ons deskundige personeel helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij zorgen er graag voor dat u veilig en gemakkelijk met uw boot kunt varen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kom langs bij onze showroom.

 

Vanclaes maakt het reilen en zeilen met een boottrailer voor u gemakkelijker en bereikbaarder. Onze producten nemen voor u het gedoe langs de waterkant en onderweg uit handen en bezorgen u ongekend gemak en comfort tijdens het gebruik.

Hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vanclaes bouwt en levert 100% premium producten met een lange levensduur, een hele hoge betrouwbaarheid en is daarmee uitzonderlijk binnen de internationale boottrailer-markt.

Esthetisch en ergonomisch goed en mooi gemaakt.

Het oog wil ook wat! Als een product dan toch wat meer kost moet het op zijn minst er ook zo uitzien en bij gebruik zo aanvoelen. Het praktische maar juist ook vaak bijzonder mooie design en de gebruikte materialen maken dat een Vanclaes product zo kenmerkend en uniek is.

Als trotse dealer van de grote lijn Damco trailers zijn wij in staat om een uitgebreid assortiment van trailers aan te bieden. Of u nu op zoek bent naar een trailer voor uw kleine consoleboot of een trailer voor uw grote sloep, wij hebben het allemaal. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste trailer die past bij uw specifieke behoeften en wensen.

Of het nu gaat om een enkelasser, tandemasser of kanteltrailer, wij hebben een grote voorraad trailers beschikbaar voor directe levering. Bovendien kunnen wij ook op maat gemaakte trailers bestellen die speciaal zijn afgestemd op uw boot. Zo weet u zeker dat uw boot altijd veilig en gemakkelijk te vervoeren is.

Trailer accessoires