Showroom geopend van Di t/m Zat van 08:30 tot 17:00 - Tel: 0228-756519

Trailers

Bent u opzoek naar de juiste trailer voor uw boot? Wij helpen u graag naar de juiste trailer te zoeken. Als dealer van zowel Damco als Vanclaes hebben wij een divers en groot aanbod qua boottrailers.  Vaak hebben wij diverse nieuwe zowel gebruikte trailers op voorraad. Bekijk hier onder het aanbod van onze merken of neem contact met ons op!

 

Vanclaes maakt het reilen en zeilen met een boottrailer voor u gemakkelijker en bereikbaarder. Onze producten nemen voor u het gedoe langs de waterkant en onderweg uit handen en bezorgen u ongekend gemak en comfort tijdens het gebruik.

Hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vanclaes bouwt en levert 100% premium producten met een lange levensduur, een hele hoge betrouwbaarheid en is daarmee uitzonderlijk binnen de internationale boottrailer-markt.

Esthetisch en ergonomisch goed en mooi gemaakt.

Het oog wil ook wat! Als een product dan toch wat meer kost moet het op zijn minst er ook zo uitzien en bij gebruik zo aanvoelen. Het praktische maar juist ook vaak bijzonder mooie design en de gebruikte materialen maken dat een Vanclaes product zo kenmerkend en uniek is.

Als trotse dealer van de grote lijn Damco trailers kunnen wij u een groot assortiment aanbieden van groot tot klein!

Trailer accessoires