Elektrisch ombouw service

Bij ons kun je niet alleen terecht voor de aanschaf van boten en accessoires, maar ook voor een unieke service: het ombouwen van je boot van een benzine motor naar een elektrische motor. Wij geloven in duurzaamheid en willen onze klanten de mogelijkheid bieden om hun boot op een milieuvriendelijke manier te gebruiken.

Wij werken hierbij samen met E-Propulsion, een toonaangevend merk op het gebied van elektrische buitenboordmotoren. Samen zorgen wij ervoor dat de ombouw van je boot soepel en professioneel verloopt. Bovendien profiteer je van de beste service en expertise op het gebied van elektrische aandrijving.

Dus als je je steentje wilt bijdragen aan het behoud van onze natuurlijke omgeving, dan is onze ombouwservice de juiste keuze voor jou!

Waar moet ik aan denken?

Inruil van uw oude motor

Wij begrijpen we dat elke boot uniek is. Daarom bieden we voor elke boot, sloep of tender een passend pakket aan. In samenwerking met het merk E-propulsion bieden we verschillende opties, waaronder een breed scala aan accu's en motoren. We streven ernaar om voor elke klant de perfecte combinatie te vinden, zodat u optimaal kunt genieten van uw vaarervaring. Ons ervaren team heeft een aantal standaard setjes samengesteld om u op weg te helpen, maar we gaan graag verder om precies te vinden wat het beste bij uw behoeften past.

Wij zijn ons ervan bewust dat u mogelijk al een boot heeft met een benzine motor. Daarom bieden wij de mogelijkheid om deze motor in te ruilen bij de aanschaf van een nieuwe elektrische aandrijving. Wij geven u een realistische prijsindicatie voor uw huidige motor, zodat u kunt kiezen of u deze wilt behouden, zelf wilt verkopen of bij ons wilt inruilen. Op deze manier ontzorgen wij u van alle lasten en maken we de overstap naar elektrisch varen zo gemakkelijk mogelijk.