Yam rubberboten en ribs

Bij ons vindt u een uitgebreide lijn van rubberboten en ribs van Yam, waarbij we u graag helpen bij het vinden van de boot die het beste bij u past. Yam rubberboten en ribs staan bekend om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en uitstekende prestaties op het water. Met verschillende modellen en maten is er voor iedereen wel een geschikte boot te vinden. Of u nu op zoek bent naar een kleine rubberboot voor uw kinderen of een krachtige rib voor watersportactiviteiten, wij hebben het allemaal.

En als u snel het water op wilt, bieden wij voor bepaalde boot-motor combinaties de mogelijkheid om binnen 48 uur te varen. Kom gerust bij ons langs en laat ons u helpen bij het vinden van de perfecte boot voor uw behoeften en wensen.

Vloerdelen


Air-V


Ribs


Welke rubberboot is geschikt voor mij?

Ontdek welke Yam rubberboot het beste bij jou past! Onze Yam lijn is onderverdeeld in drie types:

S Line (Sport): De S Line is ideaal voor sportief gebruik. Deze boten zijn voorzien van een stevige aluminium vloer bestaande uit vloerdelen. Perfect als bijboot of voor plezier op meren, rivieren en kleine plassen. De S Line biedt stabiliteit en duurzaamheid voor jouw avonturen op het water.

Air Line: De Air Line bestaat uit drie modellen met een opblaasbare bodem. Deze boten zijn uitermate geschikt als bijboot, omdat ze licht van gewicht zijn en gemakkelijk leeg te laten lopen voor opbergen. Dankzij hun draagbaarheid en gebruiksgemak zijn ze perfect voor avonturen op het water.

Taf Line (Ribs): De Taf Line bestaat uit drie modellen met een vaste aluminium vloer, ook wel ribs genoemd. Deze boten zijn ideaal als sportboot vanwege hun robuuste constructie en stabiliteit op het water. Uitgerust met krachtigere motoren kunnen ze hoge snelheden bereiken voor een adrenaline-gevulde ervaring. Welke lijn past het beste bij jouw behoeften en avonturen op het water?

Welke buitenboordmotor heb ik nodig?

Ontdek welke buitenboordmotor het beste past bij jouw Yam rubberboot!

Vermogen voor verschillende maten:

  • Voor rubberboten tot en met de maten 310 is een vermogen van 4 tot en met 6pk vaak voldoende. Met deze combinatie bereik je een snelheid tussen de 15 en 20 kilometer per uur.
  • Voor modellen zoals de 340S en 380S raden wij minimaal een 6pk aan om nog een redelijke snelheid te behalen, maar een 8pk is optimaal.
  • Voor de TAF modellen is een hoger vermogen vereist. Alles boven de 8pk is uitermate geschikt, afhankelijk van hoe snel je wilt varen. Bijvoorbeeld, een Yam 350TAF met een 20pk motor kan een snelheid halen van 45 kilometer per uur.

Kies de juiste buitenboordmotor voor een optimale prestatie en vaarplezier met je Yam rubberboot!