Diensten

Onderhoud

Wij verzorgen het volledige onderhoud voor uw buitenboordmotor t/m 425 PK, alle merken. Onze werkplaats is uitgerust met moderne uitleesapparatuur.

Haal & breng service behoort tot de mogelijkheid. Ons serviceteam staat het gehele jaar voor uw klaar. Voor uw veiligheid en voor de levensduur van uw buitenboordmotor is periodiek onderhoud belangrijk.

Reparatie

Het is altijd mogelijk om schade aan uw boot of motor te varen. Dat kan oplopen van de kleine dingen zoals schroefjes die los raken tot krassen op de boot. Ons team staat 5 dagen per week voor u klaar om deze reparaties uit te voeren en de boot zo snel mogelijk weer te water te hebben om het seizoen te vervolgen. Ook hebben wij de kennis om eventuele reparaties aan buitenboordmotoren uit te voeren.

 

Om schade te voorkomen raden wij aan de motor elk jaar na te laten kijken, dan blijven de kosten het laagst en bent u altijd verzekerd van een mooi vaar seizoen!

Stalling

Door onze ruime verdiepingsvloeren hebben wij de mogenlijkheid om uw boot in winterstalling te zetten. De boot word tegen vergoeding gehaald en gebracht, tevens word het onderwaterschip gereinigd van mosselen en algen. het is aan te bevelen gelijk het onderhoud te laten plegen aan de motor. zo kunt u het nieuwe vaarseizoen zorgeloos beginnen.

Antifouling

Wij helpen u graag de antifouling aan te brengen op de boot. Dit doen wij met de beste producten die er op de markt zijn. Onze medewerkers krijgen hierin ook trainingen om daarmee het beste resultaat te behalen. 

Vaarbewijscursus

Het Klein Vaarbewijs 1 halen was nog nooit zo leuk! Want bij ons doe je twee dagen theorie, waarvan één op de boot (uniek in Nederland!), waardoor je extra goed voorbereid aan het examen kunt deelnemen. Dat is leuker, makkelijker en wel zo logisch. En dat resulteert in onze hoge slagingspercentages!