Trailer verhuur

Ontdek onze trailer verhuurservice! Wij bieden trailers van het merk Damco aan, waaronder de modellen Damco D600NK en Damco D750NK. Beide trailers worden verhuurd met een centererset om je boot veilig op de trailer te begeleiden. Het gebruik van onze trailers is uitsluitend bedoeld voor het uit het water halen en vervoeren van boten, en niet voor schoonmaak- of antifoulingdoeleinden.


Ontdek onze Damco D600NK trailer, een betrouwbare metgezel voor het veilig transporteren van boten. Met een lengte van 500 cm, een breedte van 160 cm en een draagvermogen van 590 kg, is deze trailer perfect geschikt voor boten tussen 420 cm en 480 cm. Voorzien van 2 verstelbare kimrollen aan de achterzijde, 3 kielrollen en een centreerset, zorgt deze trailer ervoor dat je boot stabiel en veilig wordt vervoerd. Let op: deze trailer is uitsluitend bedoeld voor het uit het water halen of vervoeren van boten, niet voor schoonmaak van onderwaterschil met zuurhoudende middelen- of antifoulingwerkzaamheden. Voor de verhuur vragen we een borg van €250 en een kopie van je rijbewijs. Je dient zelf voor een kenteken te zorgen. Optioneel kun je spanbanden huren voor slechts €5 per dag. De trailer heeft een 13-polige aansluiting maar kan worden omgevormd met een adapter. En het beste van alles: deze trailer is te huur met een B rijbewijs. Ontdek vandaag nog de gemakken van onze Damco D600NK trailer!

 

Voor het reserveren van een trailer kunt u ons mailen of bellen.


Ontdek onze Damco D750NK trailer, een betrouwbare metgezel voor het veilig transporteren van boten. Met een lengte van 570 cm, een breedte van 180 cm en een draagvermogen van 555 kg, is deze trailer perfect geschikt voor boten tussen 480 cm en 580 cm. Voorzien van 2 verstelbare kimrollen aan de achterzijde, 2 verstelbare voorsteunen, 4 kielrollen en een centreerset, zorgt deze trailer ervoor dat je boot stabiel en veilig wordt vervoerd. Let op: deze trailer is uitsluitend bedoeld voor het uit het water halen of vervoeren van boten, niet voor schoonmaak van onderwaterschil met zuurhoudende middelen- of antifoulingwerkzaamheden. Voor de verhuur vragen we een borg van €250 en een kopie van je rijbewijs. Je dient zelf voor een kenteken te zorgen. Optioneel kun je spanbanden huren voor slechts €5 per dag. De trailer heeft een 13-polige aansluiting maar kan worden omgevormd met een adapter. En het beste van alles: deze trailer is te huur met een B rijbewijs. Ontdek vandaag nog de gemakken van onze Damco D750NK trailer!

 

Voor het reserveren van een trailer kunt u ons mailen of bellen.