• Showroom open van Di t/m Zat van 08:30-17:00 / Tel: 0228-756519.
  • Vandaag nog varen=Mogelijk!

Winter Actie - Gratis stalling en tot wel 1000,- korting!!!

Krijg tot wel €1000 korting op je droomboot! Stel nu je ideale sloep of tender samen en profiteer van onze exclusieve winteractie. Betaal het volledige aankoopbedrag upfront en ontvang 5% korting. Bij 75% aanbetaling ontvang je 2,5% korting. Of kies voor gratis winterstalling bij 50% aanbetaling. Mis deze kans niet!

Mogelijkheden

Korting tot €1000:

Bij aankoop van een sloep of tender met een waarde van €5000 of meer, bieden we je de kans om te besparen. Als je het volledige aankoopbedrag in één keer betaalt, ontvang je een indrukwekkende korting van 5% - tot wel €1000! Bovendien, bij deze korting van 5%, bieden we je gratis winterstalling aan. Dit is een geweldige manier om de boot van je dromen te bemachtigen, je portemonnee te sparen én je boot veilig op te bergen tijdens de wintermaanden.

Aanbetalingsmogelijkheden:

We begrijpen dat niet iedereen direct het volledige bedrag beschikbaar heeft. Daarom hebben we flexibele opties. Als je 75% van het aankoopbedrag aanbetaalt, ontvang je nog steeds een mooie korting van 2,5%. En ja, ook bij deze korting van 2,5% krijg je gratis winterstalling aangeboden. Dit geeft je de kans om je aankoop in termijnen te betalen terwijl je profiteert van aantrekkelijke kortingen én gratis winterstalling. Ook helpen wij u graag persoonlijk om u te helpen met eventuele andere opties. Neem hiervoor graag contact met ons op!

Gratis Winterstalling:

Voor degenen die graag de boot in de stalling plaatsen tijdens de wintermaanden, hebben we ook iets speciaals. Bij een aanbetaling van 50%, bieden we gratis winterstalling aan. Dit betekent dat je boot veilig en beschermd wordt opgeborgen tijdens het koude seizoen, zonder extra kosten.

Zelf Samenstellen:

Bij Funmaxx geloven we in maatwerk. Je hebt de vrijheid om je eigen sloep of tender volledig naar wens samen te stellen. Kies uit een scala aan opties en accessoires om de perfecte boot te creëren die bij jouw stijl en behoeften past.

Mis deze unieke winterkans niet om je droomboot te krijgen met aantrekkelijke kortingen, flexibele betalingsmogelijkheden én gratis winterstalling. Neem vandaag nog contact met ons op om te profiteren van onze winteractie en je voor te bereiden op een fantastisch vaarseizoen!"

Uw Perfecte Bootervaring Begint Hier:

Bij Funmaxx omarmen we rust en precisie om uw boot tot in de puntjes voor te bereiden, zodat deze altijd klaar is voor levering wanneer u dat wenst. Bovendien bieden we alle tijd en aandacht die u verdient voor persoonlijk advies op maat. Neem snel contact op met ons en laat uw unieke bootavontuur beginnen.