Showroom geopend van Di t/m Zat van 08:30 tot 17:00 - Tel: 0228-756519

Vaarbewijscursus

Het Klein Vaarbewijs 1 halen was nog nooit zo leuk! Want bij ons doe je twee dagen theorie, waarvan één op de boot (uniek in Nederland!), waardoor je extra goed voorbereid aan het examen kunt deelnemen. Dat is leuker, makkelijker en wel zo logisch. En dat resulteert in onze hoge slagingspercentages!

De cursus Klein Vaarbewijs 1 van Vaarplezier bestaat uit twee dagen, waarvan één normale theoriedag en één theoriedag op de boot. Tijdens de ‘normale’ theoriedag nemen we alle stof door, leggen we je uit waar je speciaal op moet letten en hoe je belangrijke zaken gemakkelijk kunt onthouden. Op de theorie-dag-op-de-boot gaan we het water op om de voorrangsregels, de verkeersborden en de betonning in de praktijk te zien én te oefenen. En we nemen de stof voor het Klein Vaarbewijs door over aanleggen, de box invaren, het gebruik van de wielwerking van je schroef, veiligheid en techniek.

Na deze dagen kunt u in ons overzichtelijke naslagwerk alles nog eens rustig doorkijken en bent u helemaal klaar voor het examen!