• Showroom open van Di t/m Zat van 08:30-17:00 / Tel: 0228-756519.
  • Vandaag nog varen=Mogelijk!

Funmaxx Electric

Funmaxx is trots om een koploper te zijn in de wereld van elektrische boten en buitenboordmotoren. Onze innovatieve technologieën en toewijding aan duurzaamheid zorgen ervoor dat we de toekomst van plezier op het water vormgeven.

Wij geloven in het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte boot of motor die aan jouw behoeften voldoet. Bij Funmaxx ben je verzekerd van een uitzonderlijke ervaring op het water.

Funmaxx 400 Electric

€ 5.695,00

Funmaxx 400 Electric

€ 5.695,00

Ontdek de Funmaxx 400 Electric! Deze prachtige boot is 400 cm lang en 150 cm breed, en wordt geleverd met een zonnendek, kussenset en kabelaring. Met de E-Propulsion 1.0 Spirit motor kunt u geruisloos en milieuvriendelijk over het water varen.

De Funmaxx 400 is beschikbaar in twee kleuren: zwart-wit en zwart-zwart. Beide kleuren zorgen voor een strak en modern uiterlijk. Bovendien is de boot voorzien van een magnetisch dodemanskoord, waardoor het varen nog veiliger wordt, vooral voor kinderen.

De Funmaxx 400 Electric is geschikt voor 3-4 personen en biedt veel ruimte en comfort. Of u nu een ontspannen dag op het water wilt doorbrengen met uw gezin of vrienden, of gewoon wilt genieten van de rust en stilte van de natuur, deze boot is de perfecte keuze.

Boot-accu combinatie levert een vaartijd van 3,5uur op een snelheid van 6km/h

Wacht niet langer en bestel nu uw eigen Funmaxx 400 Electric!

Funmaxx 440 Electric

€ 12.995,00

Funmaxx 440 Electric

€ 12.995,00

Stap aan boord van de Funmaxx 440 Electric en geniet van een ultieme vaarervaring. Deze boot is uitgerust met de krachtige en betrouwbare E-propulsion 1.0 evo motor, die stil en emissievrij is, zodat je zonder zorgen kunt varen. De luxe schakelkast en het scherm maken het bedienen van de motor gemakkelijk en intuïtief.

De Funmaxx 440 Electric heeft een lengte van 440 cm en een breedte van 175 cm, waardoor er voldoende ruimte is om met familie en vrienden te genieten van de schoonheid van het water. De kabelaring biedt extra bescherming en de luxe kussenset en HPL vloer zorgen voor comfort en duurzaamheid.

Neem een pauze op het zonnedek en laat de zon op je gezicht schijnen terwijl je luistert naar het rustgevende geluid van het water. Met de Funmaxx 440 Electric ben je klaar voor vele avonturen op het water.

De boot is uitgerust met een mooie luxe wijntafel van echt teak, luxe teak bekerhouder, op maat gemaakt dekzeil en het vaar klaar pakket!

De boot word standaard geleverd met 2 accu's wat een totale vaartijd betreft van 5,5uur op een snelheid van 6km/h

Fumaxx 480 Electric

€ 19.995,00

Fumaxx 480 Electric

€ 19.995,00

Stap aan boord van de Funmaxx 480 Electric, de ideale boot voor iedereen die van het water en de natuur wil genieten zonder het milieu te belasten. Deze boot heeft een lengte van 480cm en een breedte van 185cm, en biedt ruimte aan 6-7 personen. De Funmaxx 480 Electric is uitgerust met een krachtige E-propulsion 6.0 Navy motor, wat overeenkomt met een 9,9pk brandstofmotor. Hiermee haalt de boot een topsnelheid van 10 km/h.

De Funmaxx 480 Electric biedt niet alleen uitstekende vaareigenschappen, maar is ook nog eens een milieuvriendelijke oplossing. Met deze elektrische boot geniet je van de rust en stilte op het water zonder het milieu te schaden. Of je nu gaat picknicken of gewoon lekker wilt ontspannen op het water, deze boot biedt alle comfort en ruimte die je nodig hebt.

En dankzij het moderne en stijlvolle design van de Funmaxx 480 Electric maak je gegarandeerd indruk op het water. Met deze boot trek je alle aandacht en geniet je van een unieke ervaring op het water.

Kies voor de Funmaxx 480 Electric en ervaar de perfecte combinatie van goede vaareigenschappen en een milieuvriendelijke oplossing.

De boot is uitgerust met een mooie luxe wijntafel van echt teak, luxe teak bekerhouder, op maat gemaakt dekzeil en het vaar klaar pakket!

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.